450Mbps bežična brzina idealna za aplikacije osjetljive na prekide kao što je HD video streaming
Tri antene povećavaju robusnost i stabilnost bežične mreže
Jednostavno bežično sigurnosno šifriranje pritiskom na WPS gumb
Kontrola propusnosti na temelju IP omogućuje administratorima određivanje koliko se širina pojasa dodjeljuje svakom računalu

450Mbps Wireless N usmjerivač TL-WR940N je kombinirani uređaj sa žičanim / bežičnim mrežnim priključkom koji je posebno dizajniran za potrebe malih poduzeća i kućnih ureda. S MIMO tehnologijom, TL-WR940N stvara izuzetnu i naprednu bežičnu učinkovitost, što ga čini idealnim za streaming HD video, VoIP i online gaming. Također, WPS gumb na elegantnom i modernom eksterijeru osigurava WPA2 šifriranje, sprečavajući mrežu od vanjskih upada.

U skladu s IEEE 802.11n standardom, TL-WR940N može uspostaviti bežičnu mrežu i do 18x brzine i 6x u rasponu konvencionalnih 11g proizvoda. Također, s brzinama prijenosa do 450Mbps, ona pokazuju izvrsne sposobnosti ublažavanja gubitka podataka na velikim udaljenostima i preprekama u malom uredu ili velikom stanu, čak i u čeličnoj i betonskoj zgradi.

Usmjerivač ima brzinu za glatko funkcioniranje uz gotovo bilo koju intenzivnu aplikaciju, uključujući VoIP, HD streaming ili online gaming, bez zaostajanja. Koristeći svoje snažne N tehnologije, usmjerivač je također u mogućnosti ublažiti gubitak podataka na velikim udaljenostima i preprekama koje će vaš dom, pa čak i vaše dvorište, pretvoriti u jedan veliki hot-spot.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “TP-Link Wireless N Router WR940N”

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Potrebna polja su označena

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

VRŠIMO ISPORUKU U CIJELOJ REGIJI


Unutar BiH i Hrvatske robu isporučujemo brzom poštom. Ukoliko se nalazite izvan BiH i Hrvatske, možemo dogovoriti i druge načine dostave, prema Vašoj želji.

BRZA ISPORUKA


Isporuka u roku 24h ili 48h. Za narudžbe iznad 100KM ispruka je besplatna.

Slični proizvodi